Force India va anunţa al doilea pilot abia la testele de la Barcelona

de Daniel Popescu
Vineri, 01.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a confirmat negocierile cu Jules Bianchi şi Adrian Sutil, însă nu va anunţa al doilea pilot al echipei înainte de a doua sesiune de teste de la Barcelona.

Paul di Resta a fost singurul pilot prezent la lansarea noului monopost Force India pentru sezonul 2013, în condiţiile în care echipa nu a anunţat încă cine va fi coechipierul său.

Iniţial, şeful adjunct Bob Fernley a afirmat că o decizie în acest sens va fi luată la timp pentru prima sesiune de teste de la Jerez, însă echipa a acum o hotărâre finală până la a doua sesiune de teste de la Barcelona, care va începe în 19 februarie.

"Al doilea pilot va face la fel de multe zile de teste ca di Resta. Doar după ce stabileşti baza de plecare, şi de acest lucru se va ocupa di Resta la Jerez, începi să lucrezi cu adevărat la monopost şi să obţii performanţe", a declarat el.

Presa internaţională speculează că Jules Bianchi este principalul favorit pentru acest post, iar Fernley a confirmat negocierile cu francezul, pe lângă discuţiile purtate cu Adrian Sutil. "Bianchi este un candidat important pentru ceea ce facem, alături de Sutil şi alţi câţiva piloţi", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (2)

  • Parerea mea este ca Sutil iy da clasa mare lui Bianchi.
    5 1
  • Probabil ca e chestiune de gust fsg. Mie imi plac mai mult Ferrari sau
    McLaren ca si design. Nu e urat nici Force India insa nu le pot compara cu cele doua.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru