Force India va anunţa miercuri linia de piloţi pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.01.2011
Force India va anunţa miercuri la Glasgow linia de piloţi pentru sezonul 2011. Se anticipează că aceasta va fi formată din Adrian Sutil şi Paul di Resta.

Au mai rămas doar două zile până când Force India va pune capăt în mod oficial numeroaselor speculaţii privind numele piloţilor care vor concura pentru echipa în sezonul următor.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Force India a dezvăluit că va anunţa miercuri linia de piloţi pentru 2011 la sediul din oraşul scoţian Glasgow al unuia dintre sponsorii echipei.

Presa internaţională a relatat la sfârşitul săptămânii trecute ca scoţianul Paul di Resta îl va înlocui pe Vitantonio Liuzzi, iar informaţia a căpătat acum şi mai multă încredere, ca urmare a faptului că anunţul oficial va fi făcut chiar în ţara sa natală.

Liuzzi avea un contract pentru sezonul următor, însă echipa indiana a încercat - şi, după toate aparenţele, a reuşit - să-l convingă pe italian să accepte rezilierea acestuia. Di Resta va face astfel pereche cu Adrian Sutil, care concurează pentru echipa de la Silverstone încă din 2007, când aceasta era deţinută de constructorul olandez Spyker.

De asemenea, se anticipează că germanul Nico Hulkenberg va fi noul pilot de teste al echipei, chiar dacă acesta vizează un rol similar şi la Mercedes GP.

Via | BBC Sport

Comentarii (5)

  • Info.
    Stie cineva unde exact? La ce sponsor? Eu sunt chiar in Glasgow si as fi tras o tura:D
    0 0
  • @Paul
    La sediul producatorului scotian de whisky Whyte and Mackay.
    0 0
  • Info.
    Merci fain! Ok. Am localizat unde este. Sti cumva si la ce ora este evenimentul si daca publicul are acces sau e doar pentru presa? Va fi cumva si o prezentare a monopostului?
    0 0
  • Jenant
    Interesanta mutare ... Di resta pilot titular iar Hulkenberg pilot de rezerva. E trist faptul ca sponsorii decid linia pilotilor :(
    0 0
  • @Paul
    Din pacate, Force India nu a confirmat ora in comunicatul de presa. De obicei, la astfel de evenimente accesul este permis exclusiv pentru presa. In caz contrar, se fac anunturi speciale in care fanii sunt invitati sa asiste.

    Monopostul pentru 2011 va fi lansat ulterior, undeva intre prima sesiune de tetse (1-3 februarie) si a doua sesiune de teste (10-13 februarie).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru