Force India va anunţa piloţii pentru 2012 după 15 decembrie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.07.2011
Force India va desemna oficial linia de piloţi pentru sezonul 2012 cel mai devreme în 15 decembrie, potrivit declaraţiilor patronului Vijay Mallya.

Echipele de top din Formula 1 şi-au stabilit în mare măsură liniile de piloţi cu care vor aborda sezonul 2012, iar alte team-uri din plutonul de mijloc sunt aşteptate să facă anunţuri de acest gen până la sfârşitul acestei veri.

Cu toate acestea, cei de la Force India susţin că vor anunţa piloţii pe care se vor baza anul viitor după încheierea sezonului şi nu mai devreme de 15 decembrie.

"Voi anunţa linia de piloţi în jurul zilei de 15 decembrie. Nu înainte de asta. Vreau ca toţi băieţii mei să se concentreze pe treaba pe care o au de îndeplinit şi nu să înceapă să speculeze despre viitorul lor. Le-am spus foarte clar că voi lua o decizie în jurul zilei de 15 decembrie", a declarat Vijay Mallya, patronul Force India, în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial la Formulei 1.

În prezent, linia de piloţi a echipei este formată din Adrian Sutil şi Paul di Resta. Germanul a concurat pentru Force India încă de la preluarea Spyker de către Mallya, însă este creditat cu şanse destul de mari să plece la finalul sezonului.

În schimb, scoţianul este considerat unul dintre cei mai promiţători piloţi şi nu este exclus să facă pereche anul viitor cu Nico Hulkenberg, un alt pilot talentat care a impresionat la Williams pe parcursul sezonului 2010.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru