Force India va anunţa piloţii pentru 2013 la sfârşitul sezonului

de Daniel Popescu
Marti, 13.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vijay Mallya a dezvăluit că Force India va anunţa linia de piloţi pentru anul viitor doar după finalul sezonului. Presa anticipează un cuplu Paul di Resta - Adrian Sutil.

Force India este una dintre puţinele echipe care nu are încă niciun pilot confirmat pentru sezonul următor, însă echipa aflată în coproprietatea lui Vijay Mallya şi-a făcut deja un obicei din a anunţa piloţii doar după finalul unui sezon.

Situaţia se va repeta şi în acest an, indianul afirmând că echipa se află în negocieri cu mai mulţi piloţi, mai ales că opţiunile sunt destul de generoase.

"În mod tradiţional am aşteptat până la finalul sezonului pentru a confirma linia noastră de piloţi şi să aştept să ne conformăm acestui program. Având în vedere situaţia actuală de pe piaţa piloţilor, nu există nicio grabă să facem un anunţ. Avem o listă scurtă şi ne vom asigura că sezonul viitor vom avea în monoposturi cei mai rapizi piloţi disponibili", a declarat indianul într-un comunicat de presă.

Urmareste Automarket
Force India mizează în acest sezon pe serviciile lui Paul di Resta şi Nico Hulkenberg, însă germanul a semnat deja o înţelegere cu Sauber.
Între timp, di Resta are ca şi asigurat locul pentru sezonul următor, prin prisma rezultatelor bune obţinute în acest an.

Presa internaţională speculează că cele mai mari şanse de a face pereche cu scoţianul este Adrian Sutil, care a mai concurat pentru echipă în perioada 2007-2011 înainte de a fi înlocuit de Hulkenberg în acest an. O altă opţiune ar putea fi însă pilotul de rezervă Jules Bianchi, care face parte din Academia de Piloţi Ferrari.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru