Force India va confirma piloţii pentru 2012 la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 30.10.2011
Force India va confirma oficial linia de piloţi pentru sezonul 2012 în cel mult două săptămâni, potrivit declaraţiilor coproprietarului Vijay Mallya.

Presa internaţională a speculat în ultima săptămână că Nico Hulkenberg a semnat deja un contract cu Force India pentru sezonul 2012, urmând să facă pereche cu Paul di Resta.

Echipa a refuzat să comenteze informaţiile, întrucât planul coproprietarului Vijay Mallya era să anunţe linia de piloţi abia în 15 decembrie, însă presiunile făcute de Adrian Sutil, vizat direct de excluderea din echipă, l-au convins pe indian să-şi reconsidere poziţia. Acesta a confirmat că va face un anunţ oficial privind linia de piloţi pe care va miza anul viitor cel mai târziu la Marele Premiu din Abu Dhabi, care va avea loc în 13 noiembrie.

"Am spus foarte clar că voi lua o decizie în decembrie. Totuşi, mi s-a cerut să decid mai devreme şi respect necesitatea de a lua o decizie mai devreme. Există trei piloţi şi toţi au şanse. Toţi trei sunt piloţi de top, dar numai doi pot lua loc în monopost. Ştiu că va fi o decizie dificilă pentru mine", a declarat indianul.

Întrebat dacă anunţul va veni până la cursa din Abu Dhabi, el a replicat: "Aşa mă aştept".

Sutil a făcut presiuni pentru un anunţ până la finalul sezonului întrucât, în cazul în care speculaţiile se confirmă şi nu va fi păstrat la Force India, germanul trebuie să-şi caute o altă echipă.  Una dintre puţinele sale variante este Williams, despre care se vehiculează însă că a semnat deja un contract cu fostul campion mondial Kimi Raikkonen.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru