Force India va utiliza sistemul KERS in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Force India a confirmat ca va utiliza tehnologia KERS in sezonul 2011, potrivit COO-ului Otmar Szafnauer.

Force India nu a concurat cu sistemul KERS in sezonul 2009 al Formulei 1, in ciuda faptului ca ar fi putut utiliza tehnologia dezvoltata de Mercedes pentru McLaren.

Sistemul KERS va fi insa reintrodus in competitie anul viitor, la un an de la instaurarea unui gentlemen's agreement privind renuntarea la acesta din cauza costurilor ridicate, iar Force India se va numara printre echipele care il vor folosi.

"Nu exista alta optiune decat sa mergem cu KERS", a declarat Otmar Szafnauer, COO-ul de origine romana al echipei Force India, citat de publicatia germana Auto Motor und Sport.

Tehnologia KERs va fi mai usor de utilizat in sezonul 2011, intrucat echipele au modificat regulamentul tehnic in acest sens. Astfel, greutatea mare a sistemului este compensata de greutatea minima a monoposturilor, care va urca de la 620 kg la 640 kg, iar distributia greutatilor fata - spate va deveni in mod ogligatoriu 46:54.

Via | GMM

Taguri: Force India, KERS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru