Force India vrea să câştige puncte în fiecare cursă

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.05.2011
Force India deţine un monopost suficient de performant pentru a câştiga puncte în fiecare cursă, potrivit declaraţiilor patronului Vijay Mallya.

Force India a avut un debut bun de sezon în care a reuşit să câştige puncte în primele două etape din Australia şi Malaezia, cele de la Melbourne fiind obţinute după excluderea celor de la Sauber.

Chiar dacă Marele Premiu al Turciei poate schimba radical situaţia datorită numeroaselor update-uri pe care le vor introduce echipele, patronul Vijay Mallya este încrezător că echipa poate continua progresele, motiv pentru care se aşteaptă să lupte pentru puncte în fiecare cursă.

"În ansamblu cred că putem fi mulţumiţi de startul sezonului. Să avem puncte câştigate şi un monopost capabil să se califice în top 10 înseamnă că suntem bine plasaţi pentru a construi pe baza competitivităţii pe măsură ce începem sezonul european. Avem câteva update-uri aerodinamice promiţătoare care ar trebui să facă o diferenţă semnificativă în privinţa performantei monopostului în următoarele curse."

"De asemenea, sunt foarte mândru şi de cei doi piloţi ai noştri.

Paul di Resta a pilotat superb şi s-a adaptat rapid la Formula 1. Datorită vitezei şi experienţei lui Adrian Sutil, nu văd niciun motiv pentru care nu putem lupta pentru puncte în fiecare cursă a anului", a declarat omul de afaceri indian în cadrul unui preview al echipei pentru Marele Premiu al Turciei de la sfârşitul saptamanii.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru