Force India vrea să învingă Renault în lupta pentru locul cinci

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.09.2011
Force India şi-a stabilit ca obiectiv pentru finalul sezonului să învingă Renault în lupta pentru locul cinci în clasamentul constructorilor.

Force India traversează o perioadă prolifică în a doua jumătate a sezonului, care a continuat inclusiv în Singapore, acolo unde Paul di Resta şi Adrian Sutil au terminat pe locurile şase şi opt.

Progresele indienilor au coincis cu regresele înregistrate de Renault, care traversează momente dificile din cauza renunţării la ultimul update şi a dificultăţii de a dezvolta sistemul de evacuare. Astfel, diferenţa dintre Renault şi Force India în clasamentul constructorilor a scăzut de la 46 la numai 22 de puncte în ultimele patru curse, motiv pentru care patronul Vijay Mallya este încrezător că Force India poate termina pe locul cinci în clasamentul constructorilor.

"Cred că ne-am demonstrat valoarea în Singapore. Pe un circuit cu forţă mare de apăsare aerodinamică, am obţinut rezultate fantastice cu locurile şase şi opt, prin care am bătut câteva echipe mari, iar asta demonstrează dedicaţia tuturor oamenilor implicaţi. Îi felicit pe toţi, sunt foarte mândru şi acum suntem aproape de Renault."

"Înainte de Monza am spus că trebuie să ajungem în faţa celor de la Sauber şi să ne asigurăm locul şase în clasamentul constructorilor.

După Singapore mi-am stabilit obiectivul să ne asigurăm locul cinci. Mai sunt câteva curse şi sunt sigur că echipa va da tot ce are mai bun", a precizat indianul.

Force India a reuşit în Singapore să-i învingă inclusiv pe cei de la Mercedes GP, în timp ce Renault a ocupat locurile 15 şi 17 prin Vitaly Petrov şi Bruno Senna.

Via | Force India

Comentarii (1)

  • Cu Robert se luptau poate pentru titlu sau pentru locul 2. Acum se lupta cu Force India...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru