Force India vrea să lupte de la egal la egal cu Williams în finalul sezonului

de Daniel Popescu
Marti, 06.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India îşi propune să lupte de la egal la egal cu Williams în ultimele cinci curse ale sezonului, chiar dacă nu va introduce un update major pentru monopost.

Esential 77 de puncte a acumulat Force India
5 este locul ocupat de Force India in clasamentul constructorilor
Force India traversează o perioadă prolifică după introducerea unei versiuni B a monopostului începând cu Marele Premiu al Marii Britanii, iar echipa ocupă locul cinci în clasamentul constructorilor.

Indienii sunt prea departe de Red Bull sau Williams, însă îşi propun ca în ultimele cinci curse să lupte de la egal la egal cu echipa britanică cu motorizare Mercedes.

"Începând cu Silverstone am demonstrat că avem un monopost de top 10. Cu excepţia abandonurilor din Ungaria am reuşit să facem asta peste tot. Dar nu suntem chiar acolo unde vrem să fim, iar obiectivul cheie este să intrăm în grupul Williams. Au acelaşi motor ca noi şi trebuie să lucrăm cu ei. Şi Lotus sunt foarte rapizi", a declarat Bob Fernley, şeful adjunct al Force India.

Acesta afirmă că Force India va introduce un update major pentru monopost doar dacă acesta va îmbunătăţi semnificativ performanţele, însă cel mai probabil echipa se va concentra pe îmbunătăţiri minore.

"Suntem într-un program de optimizare pentru monopostul de specificaţie B.

Aş vrea să avem un pic de stabilitate. Avem lucruri 'pe ţeavă', dar directorul tehnic Andy Green nu le va implementa decât când este mulţumit că va fi vorba despre un pas major. Ar fi minunat să-l obţinem. Dar întâi optimizăm ce avem, pentru că mai putem face multe lucruri", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Comment off topic

    poze cu sediul F1 al lui Haas, interesant :)

    http://efpluszegy.reblog.hu/ime-grosjean-uj-munkahelye-belulrol
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru