Force India vrea să recruteze un fost şef al Scuderiei Ferrari

de Daniel Popescu
Luni, 06.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chris Dyer, fostul şef al departamentului de curse al Scuderiei Ferrari, negociază o revenire în Formula 1 la Force India, potrivit presei italiene.

Esential 10 ani a lucrat Chris Dyer la Scuderia Ferrari inainte de a fi concediat
Force India intenţionează să-şi întărească conducerea tehnică cu Chris Dyer, fostul şef al departamentului de curse al Scuderiei Ferrari.

Potrivit publicaţiei italiene Omnicorse, italianul în vârstă de 44 de ani negociază cu echipa aflată în coproprietatea lui Vijay Mallya, însă rolul pe care acesta ar urma să-l îndeplinească la noua sa echipă nu este cunoscut în acest stadiu al discuţiilor.

Dyer a lucrat timp de 10 ani pentru Ferrari, fiind succesiv şef al departamentului de telemetrie, inginer de curse pentru Michael Schumacher şi Kimi Raikkonen şi apoi şef al departamentului de curse începând din sezonul 2009. Acesta şi-a pierdut postul la începutul anului trecut, după ce Fernando Alonso a ratat titlul mondial în 2010 din cauza unei erori de strategie în ultima cursă a anului de la Abu Dhabi.

Urmareste Automarket
Prin aducerea lui Dyer, Force India speră să-şi îmbunătăţească rezultatele din prima parte a sezonului, echipa ocupând doar locul opt în clasamentul constructorilor cu 46 de puncte.
Singura echipă tradiţionala mai slab poziţionată decât Force India este Toro Rosso, care a câştigat doar şase puncte.

Via Omnicorse

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru