Formula 1: Alphatauri își schimbă numele în Visa Cash App RB

de Tiberiu Safta
Joi, 25.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa de Formula 1 Alphatauri a confirmat oficial schimbarea de nume pentru sezonul 2024. Astfel, echipa se va numi acum Visa Cash App RB.

La mijlocul sezonului 2023, Alphatauri a anunțat că își va schimba numele începând din sezonul 2024. După o perioadă relativ lungă de speculații, echipa italiană a confirmat oficial noul său nume pentru acest sezon. Astfel, Alphatauri se transformă în Visa Cash App RB. Pe scurt, echipa va fi cunoscută sub numele RB și va fi mai apropiată de echipa Red Bull Racing, inclusiv pe partea de dezvoltare a monopostului.

Echipa RB îl va avea pe șef de echipă pe Laurent Mekies, fostul director sportiv al Scuderiei Ferrari. Piloții echipei pentru sezonul 2024 vor fi Daniel Ricciardo și Yuki Tsunoda.

Odată cu dezvăluirea noii identități, RB a confirmat și data lansării noului monopost. Astfel, primul monopost care va purta noua identitate a echipei va fi prezentat oficial în 8 februarie, cu un eveniment special în Las Vegas.

De-a lungul anilor, echipa italiană a fost cunoscută sub mai multe nume diferite. Echipa a fost înființată sub numele Minardi în 1985 de către Giancarlo Minardi.

Acest nume a rămas în Formula 1 până în 2005, când echipa a fost vândută către Red Bull. Din 2006 până în 2019, echipa a fost cunoscută ca Toro Rosso, iar numele Alphatauri a fost adoptat în 2020.

via Formula 1

Comentarii (5)

  • medicamenteeeee
    ce porcarie de nume :-)) marketing, branding si ... cash. fanii marcii vor fi in delir strigandu.le numele de pe scaunele arenelor arhipline "Visaaaa Caaaash eeeeeeRBeeeeeeheeee"
    7 0
  • Contradictie de termeni Visa - Cash :)
    De la o competitie intre producatorii auto au ajuns la competitie intre bauturi, carduri si ape minerale.
    Ma bucuram ca intra Audi in joc. Era frumos Ferrari, Mercedes, Mclaren, Renault, Alfa Romeo, Aston Martin. Suna bine, nu?
    2 1
  • De unde fani pentru această echipă? Mai bine aduc pe grila 24 de piloți și cel mult 2 echipe pentru fiecare motorist. Să fie competiție!
    3 0
  • Master Card
    Kaufland Card 25% reducere F1 Team parca suna mai bine.
    9 0
  • @salele mele. Sfinte, ce am mai ras. Mersi!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru