Formula 1: Aston Martin prezintă noul său monopost pentru sezonul 2024

de Tiberiu Safta
Luni, 12.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a dezvăluit oficial monopostul său de Formula 1 pentru sezonul 2024. Noul monopost este botezat AMR24 și va fi pilotat de Fernando Alonso și Lance Stroll.

După un sezon 2023 în care a început cu dreptul, dar a căzut în performanță spre finalul anului, Aston Martin speră să se impună mai convingător în noul sezon 2024. Acum a venit momentul să facem cunoștință cu noul AMR24, noul monopost de Formula 1 al echipei britanice.

Față de monopostul de anul trecut, noul Aston Martin AMR24 aduce o grafică ușor revizuită, cu fibră de carbon expusă în special în partea superioară a sidepod-urilor. La fel ca toate monoposturile echipei de la revenirea acesteia în 2021, noul AMR24 va avea în spate o unitate de putere Mercedes. Acesta este penultimul sezon cu aceste motoare, înainte ca Aston Martin să treacă la propulsoare Honda începând din 2026.

Linia piloților rămâne aceeași ca în 2023, cu dublul campion mondial Fernando Alonso și Lance Stroll. De asemenea, șeful echipei rămâne Mike Krack. Aston Martin dorește să aibă un sezon mai constant în acest an și chiar să se lupte pentru victorii.

Echipa cu sediul la Silverstone a terminat pe locul 5 în clasamentul constructorilor în 2023.

via Formula 1

Comentarii (5)

  • Fernando Alonso
    "Am aflat cu ceva întârziere vestea despre Hamilton.
    La cum îl cunosc pe Lewis, nu a fost visul lui din copilărie acum 12 luni sa piloteze pentru Ferrari, sau nici măcar in urma cu două luni, pentru că de data asta a fost doar o reverie diferită."
    3 2
  • Dan Fallows- Director Tehnic A
    "Max Verstappen si RBR sunt de învins.
    Nimeni nu mai este capabil sa vina cu o revolutie in ceea ce priveste actualle regulamente.
    De acum înainte, ne vom uita la micile detalii pentru a găsi timpii pe tur. Sunt acele elemente mai detaliate ale podelei și ale altor părți ale mașinii.
    Trebuie sa fim extrem de ofensivi, e singura cale de urmat pentru a ne atinge obiectivele. Red Bull nu este imbatabil. Noi asta urmărim, pe asta ne concentrăm, pe ei[RBR] sa-i surclasam, asta ne propunem pentru perioada imediat urmatoare."
    0 3
  • Fernando Alonso
    "Va fi foarte strâns. Sunt patru sau cinci echipe în două sau trei zecimi de secundă în acest an, pun pariu.
    Va fi cu adevarat minunat să obținem prima victorie pentru Aston Martin. Și sper că pot fi la volan în acel moment.”
    0 0
  • Lawrence Stroll
    "Asteptarea induce resemnarea.
    Atacam masiv pe toate fronturile.
    L-am semnat pe fostul junior Red Bull Racing, Jak Crawford [trecut de la Hitech la DAMS in F2], cel care va efectua teste și activități de simulator pentru Aston Martin. "
    1 0
  • Lawrence Stroll
    Si ca sa va demonstrez ca ce v-am spus nu-s vorbe goale, iata-l pe Lance in actiune pe Silverstone, evident la volanul noului AMR24.

    https://youtu.be/pS9N-4L3vSg?feature=shared
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru