Formula 1: Carlos Sainz Jr nu va concura în Arabia Saudită. Va fi înlocuit de Oliver Bearman

de Tiberiu Safta
Vineri, 08.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scuderia Ferrari a anunțat oficial că pilotul spaniol Carlos Sainz Jr nu va concura în etapa din Arabia Saudită. Spaniolul a fost diagnosticat cu apendicită și va fi înlocuit de Oliver Bearman, pilot în Formula 2.

Carlos Sainz Jr nu va participa în etapa din Arabia Saudită. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute de către Ferrari. Pilotul spaniol, care a mers în primele două antrenamente libere de joi, a fost diagnosticat cu apendicită și va fi operat de urgență.

Ca urmare, Sainz Jr va fi înlocuit de către Oliver Bearman, care va debuta în acest weekend. În prezent, Bearman este pilot în Formula 2 și este și pilot de rezervă al echipei italiene. El va lua parte în cea de-a treia sesiune de antrenamente libere și în calificări înainte de cursă.

Calificările pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite vor avea loc astăzi, de la ora 19.00, ora României.

via Scuderia Ferrari

Comentarii (2)

  • Cartellino Giallo
    E clar ca lumina zilei.
    Sainz începuse să deranjeze încă de la prima cursă din sezon, iar nesubordarea este aspru pedepsita la Maranello.
    Sper ca cei de la Ferrari să dea dovadă de rațiune si clemență si să nu-l transforme intr-un al doilea Navalnîi pe Carlos Sainz.

    #Carlos Sainz merită o soartă mai bună!
    2 9
  • Mavrick
    @Cartellino Giallo, cred ca exagerzi putin.Conteaza pozitia in clasamentul final pe echipe, mai mult decât ceea la piloti. Titlul la constructori sau o pozitie pe podium la final, inseamna mai multi bani. Nu au absolut nici un interes sa il saboteze pe Sainz.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru