Formula 1: McLaren prezintă noua sa grafică pentru sezonul 2024

de Tiberiu Safta
Miercuri, 17.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit oficial noua sa grafică pentru sezonul 2024. Monopostul din acest an va fi botezat MCL38 și va fi prezentat la mijlocul lui februarie.

Echipa britanică McLaren și-a surprins fanii cu o nouă grafică pentru sezonul 2024. Noul livery aduce o vopsea neagră în combinație cu portocaliu papaya, culoarea de marcă a celor de la McLaren. Față de grafica din sezonul 2023, noul livery renunță complet la accentele albastre, iar zonele vopsite în negru sunt de fapt porțiunile de fibră de carbon expuse.

Noul regulament tehnic al Formulei 1, care a fost introdus în sezonul 2022, a făcut ca monoposturile să adune mult în greutate. În încercarea de a atinge greutatea minimă impusă de regulament, mai multe echipe au început să renunțe la vopsele și să lase zone unde fibra de carbon este expusă. Așa a făcut și McLaren cu noua sa grafică pentru acest sezon.

Cât despre monopostul McLaren din 2024, acesta va fi botezat MCL38 și va fi dezvăluit oficial în 14 februarie. Așa cum este cazul tuturor monoposturilor McLaren din 2021 până în prezent, noul MCL38 va avea o unitate de putere Mercedes.

Piloții echipei sunt neschimbați pentru noul sezon, fiind vorba de Lando Norris și Oscar Piastri.

via McLaren

Comentarii (2)

  • Ori un tractor, ori o rachetă
    1 1
  • Au piloți, au echipă și eu cred că au și mașină de podium.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru