Formula 1: Williams prezintă noua sa grafică pentru sezonul 2024

de Tiberiu Safta
Marti, 06.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a dezvăluit oficial noua sa grafică pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul monopost FW46 își va face apariția în timpul testelor oficiale de iarnă.

Echipa britanică Williams a prezentat noua sa grafică pentru sezonul 2024. Noua grafică aduce o combinație de albastru deschis și închis, iar față de anii precedenți, aceasta prezintă acum mai mulți sponsori. Cel mai important dintre aceștia este Komatsu, un producător de echipament industrial, care fusese anterior un sponsor al echipei în anii '80 și '90.

La fel ca toate monoposturile Williams din 2014, noul FW46 va fi propulsat de o unitate de putere Mercedes. Piloții echipei vor fi thailandezul Alexander Albon și americanul Logan Sargeant, iar șeful echipei va fi James Vowles. Cu noul monopost, care își va face apariția în timpul testelor de iarnă din Bahrain, Williams dorește să urce în clasament în lupta de a ajunge înapoi în fruntea grilei, după o lungă perioadă dificilă pentru echipă. În 2023, Williams a terminat pe locul 7 în clasamentul constructorilor.

La final, mai trebuie menționat că Alex Albon va rămâne la Williams până la finalul lui 2025.

Situația a fost clarificată de James Vowles după ce apăruseră mai multe zvonuri privind o mutare șoc a lui Albon la Red Bull începând din 2025.

via Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru