Forza Rossa a lansat magazinul online Ferrari pentru Romania

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.05.2010
Forza Rossa a lansat magazinul online oficial al Scuderiei Ferrari, de unde fanii romani au posibilitatea de a achizitiona peste 6000 de produse ale marcii italiene.

Incepand din aceasta saptamana, fanii Ferrari din Romania au posibilitatea de a cumpara produse oficiale ce poarta emblema italienilor direct de pe internet, pe noul site FerrariStore.ro, lansat de Forza Rossa, reprezentatul general al constructorului italian in tara noastra.

Gama de produse disponibile pe noul magazin online este variata si include peste 6000 de articole de imbracaminte, accesorii, imbracaminte pentru copii sau cosmetice.

De asemenea, fiecare cumparator va participa la o tragere la sorti saptamanala ce are drept premiu un drive-test cu o masina Ferrari.

Noul site vine astfel in completarea primului showroom Ferrari din Romania, situat pe Calea Victoriei din Bucuresti si inaugurat in 2008 ca cel mai mare Ferrari Store din estul Europei.

Lansarea site-ului s-a facut printr-o campanie inedita desfasurata in cateva dintre cele mai importante intersectii din Bucuresti. Reprezentatele Ferrari au impartit steaguri specifice Formulei 1 branduite cu adresa noului magazin online si flyere cu informatii despre produsele disponibile, campania desfasurandu-se sub sloganul “Vine Formula 1 in Romania?”.

Via | Ferrari

Comentarii (5)

  • Vine Formula 1 in Romania? NU!
    Poate nu ma descurc eu, dar pe magazinul lor on-line nu exista produse ale echipei de F1...
    5 0
  • Aproape ca vine....
    Produse cu tema F1 sunt, problema cea mare este ca preturile sunt foarte, foarte umflate fata de cele din Ferrari Store Marranello...la unele articole preturile sunt chiar duble...
    Rusine Forza Rossa!!!
    9 1
  • Info.
    Astia chiar cred ca o sa aiba vanzare la preturile alea???? Doamne fereste!!! Nici sa ma dea banii afara din casa tot nu as cumpara numai ca sa nu incurajez o specula asa ne nesimtita!!!
    6 1
  • Gollum
    @RCZ
    Am fost la Ferrari Store in Marranello si preturile nu mi se par deloc diferite.
    1 0
  • @gollum
    te cred ca ai fost...si eu mi-am luat cate ceva de acolo...de aia mi-am permis sa-mi dau cu parerea. eu am facut comparatie intre aceleas articole, respectiv: tricou, sapca, breloc, steag, macheta...crede-ma ca au fost mai iefitne decat preturile de pe ferrari store ro...oricum, una peste alta sunt foarte scumpe.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru