Forza Rossa trebuie să depună o garanţie de 20 de milioane de dolari pentru a concura în 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa românească Forza Rossa este obligată să depună o garanţie de 20 de milioane de dolari până în 23 iunie pentru a putea concura în Formula 1, potrivit agenţiei Press Association.

Esential 20 de milioane de dolari este garantia pe care trebuie sa o depuna Forza Rossa pana in 23 iunie
2015 este sezonul in care ar putea debuta Forza Rossa in Formula 1
Prezenţa echipei româneşti Forza Rossa pe grila de start a sezonului 2015 nu este încă sigură, potrivit unor informaţii de ultimă oră dezvăluite de agenţia de presă Press Association.

Sursa citată afirmă că FIA a oferit echipei o scrisoare de intenţie potrivit căreia poate participa în Formula 1, însă acordul forului mondial va fi valabil doar dacă Forza Rossa va depune o garanţie de 20 de milioane de dolari până în 23 iunie.

Anterior, presa internaţională a relatat doar că FIA ar fi acordat deja echipei dreptul de participare în Formula 1. De altfel, cererea unei garanţii este cel mai probabil şi motivul pentru care FIA nu a făcut încă un anunţ oficial cu privire la situaţia echipei Forza Rossa.

Prin urmare, este posibil ca forul mondial să confirme oficial prezenţa celor de la Forza Rossa doar dacă echipa reuşeşte să strângă suma necesară garanţiei în timp util.

De asemenea, la fel ca şi în cazul echipei americane Haas Formula, Forza Rossa va avea posibilitatea să amâne debutul în Formula 1 pentru sezonul 2016, dacă nu are suficient timp pentru a se pregăti pentru sezonul care va începe în luna martie a anului viitor.

Via SportingLife

Comentarii (4)

  • ildottore
    sa sara bastanii cu lovele (bercea, nutu, micula etc.) sa vedem romania in 2015 pe grila. daca nu, atunci in 2016 :))
    8 13
  • SA sara Reno cu motoru de 900cc dupa clio si logan sa rupa f1 in doua ,, din pacate se ingrosa gluma cu astia ,cu inca o echipa gen marusia etc
    5 0
  • sa mai faca demisul dement un imprumut de 20 miliarde la FMI si tot el sa ia si drepturile de transmitere tv .... ce, nu-l vedeti in stare sa-l puna pe boc pilot si pe udrea sefa la boxe ???
    9 6
  • Like la pagina lor ^_^
    https://www.facebook.com/ScuderiaForzaRossa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru