FOTO: Mercedes a publicat prima fotografie a noului monopost W02

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.01.2011
Mercedes GP a publicat duminică prima fotografie computerizată a noului monopost W02 cu care va ataca sezonul 2011 al Formulei 1.

Mercedes GP a programat lansarea oficială a noului monopost pentru sezonul 2011 pentru marţi, 1 februarie, cu ocazia incepereii primei sesiuni de teste din această iarnă.

Cu toate acestea, echipa a decis să publice pe site-ul oficial prima fotografie digitalizată a noului monopost W02, la scurt timp după ce o versiune la rezoluţie scăzută a apărut în publicaţia germană Bild.

Fotografia prezintă monopostul W02 din partea frontală, motiv pentru care singura caracteristică tehnică ce poate fi notată este nasul foarte înălţat, precum al noilor monoposturi Ferrari şi Lotus, în timp ce prizele de aer au un format mai tradiţional. De asemenea, paleta de culori a monopostului a suferit câteva schimbări importante: nuanţa de argintiu a fost modificată uşor, în timp ce culoarea verde a sponsorului principal Petronas este mai proeminentă decât în sezonul precedent.

O impresie mai bună despre noul monopost W02 ne vom putea forma odată cu începerea sesiunii de teste de la Valencia.

Via | Mercedes GP

Comentarii (1)

  • mercedes
    asta da masina.......
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru