Fotografii spion cu noul monopost Renault R29!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 18.01.2009
Desi va fi lansat oficial abia luni dimineata, jurnalistii de la f1today.nl au reusit sa surprinda pe ascuns cateva cadre cu noul monopost Renault pentru sezonul 2009.

Schimbarea radicala suferita de monoposturi in acest sezon i-a determinat pe jurnalistii straini sa caute metode tot mai ingenioase pentru a surprinde primele detalii cu noile masini inainte ca acestea sa fie prezentate oficial.

Este si cazul celor de la portalul olandez f1today.nl, care sunt prezenti pe circuitul de la Algarve pentru sesiunea de teste ce va incepe luni. Acestia au reusit sa fotografieze pe ascuns noul monopost R29 cu care Renault va ataca sezonul 2009.

Desi imaginile nu surprind toate detaliile monopostului R29, acestea ne ofera cateva indicii despre ceea ce putem astepta luni dimineata. De mentionat ca noul Renault va implementa si culoarea rosie, odata cu noul contract de sponsorizare semnat cu compania Total.

Noul monopost al echipei Renault pentru sezonul 2009 va fi prezentat oficial luni dimineata pe circuitul de la Algarve in cadrul unei sedinte foto. Automarket.ro va va oferi o galerie foto completa cu noul R29, acelasi lucru fiind valabil si in cazul noului monopost Williams, ce se va lansa cu numai cateva zeci de minute inainte de Renault.

Taguri: R29, Renault, spion

Comentarii (3)

  • nice
    nu imi explic cum s-a uitat piquet fix in obiectiv...:
    0 0
  • previu
    E un previu'cu voia Renault":))...
    0 0
  • sal
    anul asta ami este concurs sau nuy s-a lansat inca? daca esti inscris de anul trecut mai trebuie sa te inscrii???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru