Fry: "Schumacher ar fi o alegere buna pentru Mercedes GP"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Michael Schumacher ar reprezenta solutia ideala pentru Mercedes GP, potrivit declaratiilor facute de CEO-ul Nick Fry.

Michael Schumacher si Mercedes au refuzat constant sa comenteze speculatiile intense din presa internationala, potrivit carora cele doua parti au ajuns la un acord verbal pentru sezonul 2010.

Cu toate acestea, Mercedes a inceput recent sa sugereze ca este interesata de septuplul campion mondial, iar CEO-ul Nick Fry a admis ca germanul ar reprezenta o solutie foarte buna pentru echipa.

"Schumacher ar fi foarte bun pentru echipa noastra. Toata lumea spera sa revina. Din pacate, nu va pot spune nimic in acest moment. Un numar de piloti sunt inca disponibili daca Schumacher decide sa nu concureze. Exista alternative cu care am fi foarte multumiti", a declarat britanicul pentru televiziunea britanica BBC.

De asemenea, si tabara Schumacher continua sa pastreze misterul asupra situatiei, purtatorul de cuvant al germanului refuzand sa comenteze speculatiile. "Nu vreau sa mai spun nimic sau sa vorbesc despre planurile pe care Schumacher le-ar putea avea", a declarat Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al fostului pilot al echipelor Jordan, Benetton si Ferrari.

Ferrari a anuntat deja ca nu va bloca revenirea lui Schumacher in Formula 1, chiar daca germanul este consultant al diviziei de masini de strada a italienilor pana in 2012.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru