GALERIE FOTO: Alesi a testat un Ferrari F430

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.10.2009
Jean Alesi a testat marti un Ferrari F430 din competitia GT2, francezul fiind aproape de a semna un contract cu echipa italiana pentru sezonul 2010 al competitiei FIA GT.

Jean Alesi a revenit la volanul unui Ferrari pentru prima oara din 1995, testand pentru echipa Calutului Cabrat o masina de GT2 pe circuitul de casa de la Fiorano.

Francezul i-a impresionat pe reprezentatii echipei AF Corse GT, fiind cronometrat cu 1:15.80 la finalul a 65 de tururi parcurse. In plus, exista sanse ca Alesi sa se alature echipei in sezonul viitor ca pilot de FIA GT.

"M-am simtit ca si cum as fi fost din nou tanar, la fel ca la inceputul carierei mele, cand inca trebuia sa-mi demonstrez abilitatile. Am simtit o emotie incredibila cand am revenit pe circuit si imediat am capatat incredere in masina. A fost fenomenal!", a precizat Alesi la finalul sesiunii de teste.

Alesi a concurat pentru Scuderia Ferrari in Formula 1 in perioada 1991-1995, cea mai buna clasare a sa in clasamentul general fiind locul 5 obtinut in 1994 si 1995.

Via | Ferrari

Taguri: Alesi, Ferrari, test

Comentarii (3)

  • ???
    Alesi sau Prost??
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ferrari
    Imi pare rau sa va dezamagesc dar sus in text s-a strecurat o greseala destul de grosolana. In loc de " cvadrupul campion mondial Jean Alesi" trebuia sa fie "cvintuplu campion Andrei D". Va rog sa corectati cat mai repede acesta greseala... nu doresc ca altii sa se laude cu realizarile mele.

    Cele 5 titluri castigate la categoria GTR din FIA GT nu se pot uita chiar asa de usor. Multumesc anticipat, Andrei D.

    P.S. randurile de mai sus pot fi considerate un pamflet. O zi excelenta in continuare!
    1 0
  • Alesi
    Nu imi aduc amite ca Alesi sa fi fost campion decst in F3000 ... in 1989 ... dar pana la 4 titluri mondiale ...... Oricum dc nu semna in 1990 cu Ferrari si ramanea cu contractul de la Williams ar fi avut sanse sa devina " Cvadruplul campion mondial Jean Alesi ". Oricum pentru mine unul a fost un mare pilot de F1, chiar dc nu a avut rezultate pe masura.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru