GALERIE FOTO: Alonso a facut show in orasul sau natal

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.09.2009
Fernando Alonso a efectuat o demonstratie de Formula 1 in Oviedo, orasul sau natal, la care au participat 170.000 de spectatori.

Pe langa cele doua Mari Premii de Formula 1 care au loc in Spania la Barcelona si Valencia, Fernando Alonso a mai participat la cateva demonstratii in cadrul programului Roadshow de popularizare a competitiei in Sevilla si Madrid.

In acest weekend, dublul campion mondial a avut pentru prima oara ocazia de a pilota un monopost de Formula 1 pe strazile pe care a copilarit in orasul Oviedo, fiind acompaniat de 170.000 de spectatori. Spaniolul a concurat la volanul unui kart, a unor masini sport Renault, iar la final a efectuat cateva tururi la bordul monopostului R28 din sezonul precedent.

"A fost o zi frumoasa si un vis devenit realitate pentru mine. Oviedo ar trebui sa fie mandru de acest eveniment pentru ca mai putin de 20 de orase au avut oportunitatea de a vedea monoposturi de Formula 1 pe strazi. Am fost incantat sa vad atat de multi fani care sa urmareasca show-ul si sper ca toata lumea s-a bucurat de eveniment. Cred ca aceasta a fost metoda perfecta de a recompensa fanii", a declarat spaniolul la finalul evenimentului.

Cu aceasta ocazie, primaria din Oviedo a anuntat ca o strada din oras va purta numele lui Fernando Alonso, in cinstea celor doua titluri mondiale cucerite de spaniol.

Programul Roadshow initiat de Renault pentru popularizarea Formulei 1 va ajunge si in Romania luna viitoare, demonstratia urmand sa aiba loc pe 10 si 11 octombrie pe un circuit improvizat in jurul Palatului Parlamentului din Bucuresti.

Pana in prezent, Renault nu a confirmat numele pilotilor care vor participa la acest eveniment.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru