Galerie foto: Echipele au ajuns la Melbourne!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.03.2009
Va prezentam primele imagini surprinse marti pe circuitul de la Melbourne, odata cu debarcarea echipelor pe continentul australian.

Marele Premiu al Australiei, cursa de debut a sezonului 2009, se apropie cu pasi repezi. Echipele au ajuns deja pe circuitul de la Melbourne, pilotii avand nevoie de timp pentru a se acomoda cu noul fus orar din Australia.

Pe de alta parte, inginerii lucreaza de zor pentru amenajarea garajelor si a monoposturilor, pentru ca au mai ramas mai putin de trei zile pana la startul primei sesiuni de antrenamente libere.

Pana atunci, Nelson Piquet Jr, pilotul echipei Renault, si-a facut timp pentru a participa la o competitie locala de karturi. Fiind vorba despre un circuit stradal, pista este in continuare accesibila localnicilor, care nu scapa prilejul de a iesi la iarba verde, iar indicatoarele auto sunt inca prezente in zona.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru