GALERIE FOTO: Ferrari a facut o demonstratie de F1 la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.11.2009
Ferrari a organizat pe strazile orasului spaniol Valencia o demonstratie de Formula 1 prilejuita de incheierea sezonului competitional.

Scuderia Ferrari s-a alaturat in aceasta saptamana echipelor care fac demonstratii stradale de Formula 1 pentru popularizarea competitiei.

In acest sens, 10.000 de fani au putut urmari pe strazile orasului spaniol Valencia o demonstratie de cai putere si Formula 1. Artizanul show-ului a fost Marc Gene, pilotul de rezerva al Scuderiei aflandu-se la volanul unui monopost F2008.

Evenimentul a fost completat de demonstratii realizate de piloti profesionisti la bordul unor exemplare precum Ferrari California, Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari 612 Scaglietti, ferrari 458 Italia, Ferrari F430 Challenge si Ferrari FXX.

Celelalte echipe care organizeaza demonstratii de Formula 1 sunt Renault si Red Bull Racing, ambele vizitand Romania pe parcursul acestui an.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru