GALERIE FOTO: Garajul Renault, "dezbracat" de logo-uri

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.09.2009
Renault a indepartat toate logo-urile ING si Mutua Madrilena de pe monoposturi si din garaj, dupa ce sponsorii au reziliat contractele cu echipa franceza.

Banca olandeza ING si compania de asigurari Mutua Madrilena au decis sa isi rezilieze contractele de sponsorizare cu Renault in urma scandalului Crashgate.

In urma acestei decizii, oficialii Renault au indepartat imediat logo-urile celor doua companii de pe monoposturi si din garajul echipei aplicand peste ele autocolante de culoare alba.

Cu toate acestea, logo-ul ING va continua sa apara pe echipamentele pilotilor, mecanicilor si inginerilor, intrucat Renault nu a avut suficient timp pentru a le inlocui.

Comentarii (6)

  • ING
    Si daca (printr-un miracol) cei doi piloti Renault termina pe podium ce o sa se intample? Se vezi ce mandrii o sa fie aia de la ING!
    Ce simplu le-a fost, Renault era la pamant si au zis sa le mai dea si ei una! Dar acum 10 ani cand broker-ul ala din Asia i-a tepuit cu peste 1 miliard de dolari nu s-au mai agitat atat! Unde era corectitudinea!!!
    Toti sunt doar niste hiene!
    0 0
  • mikahakkinen
    trebuie sa te felicit!
    0 0
  • mikahakkinen
    capitalism ieftin:)
    0 0
  • diesel08
    multumesc, dar asa si e. Cand Alonso era anul trecut pe prima treapta a podiumului in Singapore probabil cei de la ING isi frecau mainile de fericire! Dadeau o lovitura de imagine extraordinara. Victorie in prima cursa nocturna din istoria F1. Acum se dezic de Renault, ce sa-ti spun le afecteaza imaginea, de parca scria undeva de ING. Pana una alta sa-si vada ei de criza si de faptul ca atatea banci se inchid si raman oameni fara locuri de munca si abia apoi sa ne faca ei teoria chibritului cu privire la corectitudine, moralitate si onoare.
    De obicei la greu se vede cine ti-e prieten, ca la bineee......eheee!!!
    0 0
  • mikahakkinen
    subscriu
    0 0
  • reparatie
    Pentru toate cate le-ati enumerat ar fi frumos si chiar posibil ca in special Fernando sa fie macar pe podium, eu insa sper ca va castiga. Ca si in cursa de anul trecut experienta va conta foarte mult.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru