GALERIE FOTO: Iată noul monopost McLaren MP4-27 pentru 2012!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.02.2012
McLaren a lansat miercuri noul monopost MP4-27 cu care va concura în sezonul 2012 al Formulei 1.

McLaren a devenit miercuri prima echipă de top care a lansat monopostul cu care va concura în sezonul 2012. Lewis Hamilton şi Jenson Button au dezvelit noul monopost MP4-27 în faţa reprezentaţilor presei internaţionale în cadrul unui eveniment care a avut loc la sediul echipei de la Woking, Marea Britanie.

În ciuda unor declaraţii anterioare ale oficialilor echipei, noul monopost reprezintă mai degrabă o evoluţie a monopostului de anul trecut conform schimbărilor apărute în regulamentul tehnic.

Una dintre caracteristicile interesante este că, în ciuda faptului că nu mai este la fel de înalt ca anul trecut, nasul monopostului nu este la fel de coborât ca cel al echipei Caterham, semn că noile reguli pentru partea frontală nu sunt atât de draconice pe cât a sugerat echipa patronată de Tony Fernandes.

De asemenea, o schimbare importantă se observă şi la nivelul sistemului de evacuare, generată de interzicerea eliminării gazelor de eşapament prin eleronul spate atunci când pilotul nu apăsa pedala de acceleraţie. Pentru a recupera o parte din forţa de apăsare aerodinamică pierdută din cauza acestei schimbări, aripa spate a monopostului este acum mai mare.

În schimb, partea din spate a monopostului este mai îngustă decât la precedentul monopost.

Nu în ultimul rând, noul monopost propus de McLaren include modificări ale plăcilor exterioare ale caroseriei şi oglinzi mai mari.

Rămâneţi alături de Automarket pentru mai multe fotografii oficiale de rezolutie mare şi informaţii despre noul monopost McLaren!

Via | McLaren

Comentarii (12)

  • inseamna ca aia de la caterham isi dau cu tesla'n ....... noul regulament
    8 1
  • Frumos!
    in mod irefutabil peste orice circ rosu :)))))))))
    9 8
  • McLaren
    Mult succes Button!!!
    15 3
  • @mavrick
    Dute si fa-ti ciorba pe Buttonul tau. Altcineva is the fastest man on the track in nici un caz Button. Se stie cine. Go Go Lewis. Referitor la design-ul masinii nu sunt deloc entuziasmat. Din ce se vede in acest moment este clar doar o evolutie a monopostului de anul trecut. Asteptam ceva mai revolutionar, ceva extrem la limita legalitatii. Poate ma insel, anul trecut a fost revolutionar si a fost un fiasco in teste.
    7 22
  • Mclaren
    Frumos bolid . Imi pare bine ca au trecut la varianta originala a placilor externe. Le doresc mult succes .
    4 1
  • Melissa
    Putin
    Ma asteptam la mai mult asa cum ne-au obisnuit in ultimii anii. Evacuarea este originala (deocamdata) si de aici ar putea iesi dispute
    3 0
  • Vanessa
    @Melissa
    Taci, tu! Nu te baga ca proasta! Sa-i vedem pe ceilalti
    2 3
  • Lipsa de imaginatie...
    privita de sus si din fata masina aduce cam mult cu RB7.... poate ma insel.
    8 3
  • AndreiF1
    @Admini
    Baieti... sezonul 2011 s-a terminat... incepe sezonul 2012. Modificati va rog greseala din calendar.
    0 0
  • ptr Mclaren_Mircea_1984
    De aceea Jenson Button a terminat pe locul 2 si Hamilton pe 5,...Lewis nu are respect ptr ceilalti coechipieri, in 2011 mi-am schimbat impresia despre el,dau un singur exemplu si e deajuns Hamilton versus Massa
    5 2
  • GO JENSON
    Dupa parerea mea cred ca va fi anul lui Button, are mai multa experienta si sper un Mc Laren mai bun anul asta.
    4 2
  • @mariopiquet
    Nu te mai lua de el caci Mclaren_Mircea_1984 impreuna cu fenomenul intalnit la el mi-au fost de mare ajutor, intelegand astfel mai clar la ce se refera art.201 C.Pen. cand vb.despre "sodomie de specie".
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru