GALERIE FOTO: Massa a pilotat din nou un monopost F60

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.11.2009
Felipe Massa a revenit duminica la volanul unui monopost Ferrari F60 pentru prima oara dupa accidentul suferit in iulie in Marele Premiu al Ungariei.

Evenimentul Ferrari World Finals gazduit in acest weekend pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia a avut o insemnatate majora pentru echipa italiana.

Pe langa "debutul" lui Fernando Alonso, evenimentul a consemnat revenirea lui Felipe Massa la bordul monopostului F60 pentru prima oara dupa accidentul suferit in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei. Acompaniat de Giancarlo Fisichella, Luca Badoer si Marc Gene, brazilianul a pilotat aproximativ 20 de tururi inainte de a efectua cateva tururi singur pe circuit. Pilotul nu si-a putut ascunde satisfactia la revenirea in monopost.

"Sunt foarte fericit sa fiu aici. Este adevarat ca am fost cu echipa la Sao Paulo si Abu Dhabi, dar sa pilotez este extraordinar! Chiar daca am pilotat putin, m-am bucurat sa fiu aici. Sunt foarte motivat, aceasta zi este ca o victorie pentru mine. A fost exact ca inainte de accidentul de la Hungaroring", a declarat el la finalul zilei.

"Vreau sa multumesc fanilor care au fost alaturi de mine in ultimele luni.

Mesajele primite au fost minunate. Sa speram ca le putem oferi cateva satisfactii in 2010. Eu si Fernando vrem sa fim cel mai bun cuplu de piloti din Formula 1".

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Succese
    Succese mari in 2010 p\u Fellipe shi p\u Fernando, dar shi p\u echipa Ferrari.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru