GALERIE FOTO: Massa a revenit intr-un monopost de F1!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.10.2009
Automarket va prezinta 26 de fotografii realizate cu ocazia revenirii lui Felipe Massa intr-un monopost de Formula 1 pentru prima oara dupa accidentul suferit in Ungaria.

Circuitul Fiorano din localitatea italiana Modena a gazduit luni primul test efectuat de Felipe Massa la volanul unui monopost de Formula 1 dupa accidentul suferit pe 25 iulie in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

Brazilianul a sustinut o sedinta foto, a discutat cu oficialii Ferrari si cu inginerul sau de cursa, Rob Smedley, dupa care a parcurs cateva tururi intr-un monopost F2007 echipat cu pneuri slick, similare cu cele utilizate in mod curent in competitia GP2. Iata o galerie foto completa de la testul efectuat astazi de Massa.

Enjoy!

Comentarii (4)

  • NeoGalaxy
    @Felipe :)
    Welcome Back :))))
    0 0
  • Felipe reshapat
    Inca are petece pe frunte, este evident ca este un pilot second hand! Abia astept sa-l vad din nou in banca looser-ilor!
    1 0
  • @DRAKo
    LOL :)))) :)))) cel mai tare :D Best joke '09!
    0 0
  • @darko
    ok man...vedem noi cine e in banca looser-ilor pana la urma...monopostul din 2007 este cel mai frumos din istoria f1...nu numai ferrari ci toate masinile...foarte frumos...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru