GALERIE FOTO: Massa a testat monopostul F2008 la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 23.01.2010
Felipe Massa a efectuat vineri peste 400 de km pe circuitul de la Barcelona la volanul unui monopost Ferrari din urma cu doi ani.

La numai o zi dupa ce Valentino Rossi a incheiat sesiunea de teste pentru Ferrari, Felipe Massa a preluat controlul monopostului F2008 cu scopul de a-si intra in forma dupa accidentul suferit la Hungaroring in luna iulie a anului trecut.

Brazilianul a avut parte de o vreme buna si a parcurs peste 400 de km, insa echipa nu a furnizat timpii realizati de pilot. La finalul zilei, Massa s-a declarat incantat de forma in care este si spune ca este pregatit pentru sezonul 2010 al Formulei 1.

"A fost metoda perfecta pentru a-mi optimiza forma. Sunt cu adevarat fericit ca am avut aceasta noua oportunitate de a fi in spatele volanului unui monopost de F1 pe un circuit de curse. Abia astept sa stau in noul monopost", a declarat sud-americanul.

Ferrari va lansa noul monopost pentru sezonul 2010 in 28 ianuarie la Maranello.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru