GALERIE FOTO: Massa ramane lider in testele de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.02.2010
Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp in dimineata celei de-a doua zile de teste de la Valencia si si-a imbunatatit semnificativ recordul stabilit luni.

Aflat la volanul noului monopost Ferrari F10 pentru a doua zi consecutiv, Felipe Massa a continuat sa impuna ritmul pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia. Pilotul brazilian a fost cronometrat cu 1:11.722 in prima oara de teste, timpul sau fiind cu peste sapte zecimi de secunda mai bun decat cel de luni.

BMW-Sauber a continuat sa produca surpriza, intrucat Kamui Kobayashi a stabilit al doilea timp al diminetii si l-a depasit pe fostul campion mondial Lewis Hamilton, clasat pe locul 3 la volanul unui monopost McLaren MP4-25. La fel ca si ieri, Nico Rosberg s-a pozitionat pe locul 4, fiind urmat de Rubens Barrichello, Robert Kubica si Sebastien Buemi.

Iata clasamentul complet al diminetii:

 Loc  Pilot  Echipa  Monopost  Timp  Tururi
 1  Felipe Massa  Ferrari  F10  1:11.722  45
 2  Kamui Kobayashi  BMW-Sauber  C29  1:12.056  29
 3  Lewis Hamilton  McLaren  MP4-25  1:12.614  30
 4  Nico Rosberg  Mercedes  W01  1:12.899  27
 5  R.
Barrichello
 Williams  FW32  1:13.377  45
 6  Robert Kubica  Renault  R30  1:13.659  40
 7  Sebastien Buemi  Toro Rosso  STR5  1:14.862  41

 

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla timpii finali ai zilei de marti.

Taguri: Valencia, teste2

Comentarii (22)

  • Fernando
    Fernando e posibil sa testeze astazi in perioada de timp ramasa!
    0 0
  • revin..scuze:)
    santander se tine de farse:))
    0 0
  • ...
    nu stie nimeni nimic? macar live timing...k pe f1.com nu merge
    0 0
  • @scuderia
    http://www.f1-direct.com/include/livegp/we/temp/essais.php
    0 0
  • @scuderia
    http://www.motor21.com/noticia.asp?dt=315&nt=79115
    0 0
  • astea doua is cele mai bune cred
    eu pe astea le urmaresc :) enjoy it :)
    0 0
  • sauber
    se pare ca au facut alegerea nrocoasa cu motorul ferrari .......
    0 0
  • @sauber
    au motor ferari,de-asta sunt asa rapizi :) ?!

    oricum massa will be back...anul asta cred ca va lua titlul mondial !!
    0 0
  • @b09wml :)
    Desi ultimul lucru ce mi-l doresc pe lumea aceasta este sa castige oricare din Ferraristii titlul, sa stii ca Alonso are o valoare mai mare ca Massa, iar daca masina Ferrari chiar va fi cea mai buna, atunci Alonso va fi principalul pretendent la titlu, nici vorba Massa.
    0 0
  • Rasuflu usurat
    Lewis a reusit un 1:12:256 si Massa, reusind sa se apropie la o jumatate de secunda :) Avand in vedere ca anul trecut era fata de Brawn la 1,5 secunde sau chiar 2 secunde si tot a recuperat, o jumatate de secunda se recupereaza usor, avand in vedere ca este vorba despre Mclaren :>
    0 0
  • (ADY)
    frumoase masini abia astept prima etapa de la bahrain
    0 0
  • *de Massa
    am vrut sa zic
    0 0
  • @mircea
    ms de linkuri
    0 0
  • Rosberg...
    Rosberg a intrecut abia cu o zecime timpul de ieri al lui Shumi, cand Ferrari si BMW-Sauber au imbunatatit cu 7 zecimi. Imi pare ca o sa manance bataie de la moshu :)
    0 0
  • @scuderia
    n-ai pentru ce :P alea doua is in franceza si spaniola. mai este unul in olandeza unde arata asa ca tabel timpii, dar nu actualizeaza chiar asa de repede ca cele doua. ala in olandeza ii http://www.f1today.nl/live-update/2010/02/02/circuit-de-la-comunitat-valenciana/
    0 0
  • Yesssssssss!!!!!!
    Heure : 15h58
    En termes de vitesse de pointe la McLaren MP4/25 est la plus rapide dans tous les secteurs. 201,5 km/h de moyenne pour McLaren et 196,5 km/h pour Ferrari
    0 0
  • viteze de top
    Eu n-as lua-o neaparat ca pe o veste foarte buna, o masina reusita n-are nevoie de viteze de top ca sa obtina timpii cei mai buni pe tur,...deocamdata McLaren e in urma lui Koba, ceea ce spune cate ceva. Acolo e vb de viteza maxima atinsa in diferite puncte pe sectoare de circuit.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @diesel08
    Tu crezi ca Mircea intelege ceea ce citeste? A auzit ca McLaren sunt mai buni ca Ferrari si gata se bucura. Nu stie ce inseamna si nu intelege... dar ce conteaza!
    0 0
  • diferente cam mari
    Hamilton tourne en 1:29. Il doit avoir son réservoir plein à craquer.
    0 0
  • @NeoGalaxy
    mai bine te-ai apuca de analizat alceva :))) uite cred ca pagina asta ar fi un inceput spre o noua pasiune a ta care sa inlocuiasca Formula 1 :))) incepe si studiaza si fa un studiu de caz refertor la problema asta ce ii pe langa formula1. Ii mai mare nevoie de inteligenta ta nativa la aspectul asta :) http://hestar.com/sexo/pit-babes-mejor-f1-79086/
    0 0
  • Mclaren_Mircea_1984
    You are pretty lost old chap!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Mclaren_Mircea_1984
    Lasa mah nu-ti fa tu griji de ce analiez eu. Te uiti la Formul 1 si tot nu esti in starea sa-ti cunosti pilotul favorit. Iti tot zic de 10 de ori ca nu stii cum piloteaza Lewis si tu cu ca prostul inainte cu regimul ala de cursa. Care regim de cursa, bai... ala cu rezervorul plin sau ala cu realimentarea interzisa? Ai uita de mandria lui Lewis? Ai uitat ca sunt doar cativa piloti pe pista care stiu cand sa ia piciorul de pe acceleratie? Du-te si uita-te la desene animate. Formula 1 si expansiunea universala sunt pur si simplu de neinteles pentru tine. Anul trecut ti-am spus ca se vor desena monopoturi de la zero, tu nu si nu ca esti cel mai tare din parcare, si sa vezi.... parcarea era goala. Baga la cap si informeaza-te ca nu toti ne-am nascut destepti. Unii au mai facut si facultati, mai citesc si carti si sa vezi comedie, mai lucreaza si in domeniu. Haide pa, lasa-ne!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru