Feedback

Barcelona refuză să împartă Marele Premiu al Spaniei cu Valencia

Publicat Marti, 30.04.2013
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Barcelona refuză să împartă Marele Premiu al Spaniei cu Valencia - Poza 1
Barcelona vrea să rămână în calendarul Formulei 1 şi în sezonul 2014, în ciuda unui acord anterior semnat cu Valencia pentru alternarea celor două circuite.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Circuitul stradal de la Valencia a găzduit Marele Premiu al Europei începând din sezonul 2008, însă ediţia din acest an a fost anulată în urma unui acord cu circuitul de la Barcelona pentru găzdui alternativ Marele Premiu al Spaniei.

La sfârşitul anului trecut, reprezentanţii circuitului de la Barcelona au anunţat însă că vor să respecte contractul cu Bernie Ecclestone care expiră în 2016 şi să renunţe astfel la planurile de alternanţă.

Ulterior, cei din Valencia au afirmat că vor în continuare să revină în calendarul Formulei 1 anul viitor, însă speranţele acestora par risipite. Artur Mas, preşedintele Cataluniei, susţine că Barcelona este capabilă să respecte contractul cu Ecclestone şi nu are niciun motiv să împartă cursa cu Valencia.

Urmareste Automarket F1
"Suntem capabili să ducem la îndeplinire contractul pe care l-am semnat. De acum peste un an de zile, când am vorbit despre o alternanţă, am muncit foarte mult pentru a fi capabili să facem faţă provocării de a organiza cursa în fiecare an", a declarat el pentru publicaţia El Mundo Deportivo.

Este foarte posibil ca situaţia să fie definitivata cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei din 12 mai.

Via Motorsport


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru