GALERIE FOTO: Primele imagini cu noul monopost Hispania Racing F111

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.02.2011
Hispania Racing a publicat marţi pe site-ul său oficial primele imagini cu noul monopost F111 pentru sezonul 2011.

Hispania Racing a luat prin surprindere lumea Formulei 1 în dimineaţa zilei de marţi, echipa publicând pe site-ul său oficial de internet primele imagini cu noul monopost F111 pentru sezonul 2011 fără să facă un anunţ prealabil în acest sens.

Noul monopost reprezintă mai degrabă o evoluţie a monopostului cu care a debutat în Formula 1 în sezonul precedent, mai ales că nasul monopostului este foarte jos, în puternic contrast cu opţiunea tuturor celorlalte echipe din Formula 1 care, cu excepţia celor de la Virgin Racing, au optat pentru un nas înălţat.

Monopostul va utiliza în acest sezon cutii de viteze şi sisteme hidraulice furnizate de Williams, la care se adaugă motoarele Cosworth, urmând să beneficieze astfel de pachetul tehnic complet cu care concurează şi echipa britanică.

Monopostul beneficiază de logo-ul constructorului auto Tata Motors, venit la echipa alături de pilotul Narain Karthikeyan, în timp ce numeroase alte zone ale maşinii include mesaje de tipul "Logo-ul tău poate fi aici" sau "Acesta este un loc drăguţ", echipa sugerând astfel că se află în căutarea unor noi sponsori.

Până în prezent, Hispania Racing nu a confirmat numele celui de-al doilea pilot al echipei şi nici dacă va participa la testele de la Jerez cu monopostul F111.

Via | Hispania Racing

Comentarii (6)

  • progres F1
    Hispania Racing F111
    Arata super in ceea ce priveste esteticul, iar in ceea ce priveste motoarele Cosworth nu stiu daca va avea ceva de aratat in F1, eu cred ca sunt sub toti!!!
    4 0
  • @daniel
    știi dacă în testele de la jerez din 10-13 feb vor utiliza aceasta mașina (F111) sau vechea mașina (F110)?
    0 0
  • @schumy1969
    Deocamdata echipa nu a anuntat nimic, nici ca foloseste monopostul vechi, nici ca foloseste F111. Dar au spus ca vor mai face un anunt important in cursul zilei de astazi.
    0 0
  • @daniel
    multumesc.

    poate anuntul important este despre al doilea pilot al echipei.
    1 0
  • florin ion
    masina hispania
    aproape sigur noul monopost Hispania isi va face debutul abia in primul mare premiu al anului, cel din Bahrain. Cel putin asta a fost declaratia lui Colin Kolles la Valencia. Numai bine
    2 0
  • Aduce a Super Aguri :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru