Hispania: "Sperăm să avem un nou monopost în testele din Bahrain"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Hispania Racing speră să utilizeze noul monopost pentru sezonul 2011 în ultima sesiune de teste de la Bahrain. Echipa nu a stabilit încă numele celei de-al doilea pilot.

Viitorul celor de la Hispania Racing în Formula 1 continuă să fie învăluit în ceaţă, după ce şeful Colin Kolles a făcut câteva declaraţii care pun la îndoială capacitatea echipei de a se pregăti în mod corespunzător pentru sezonul 2011.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei, germanul de origine română a evitat să stabilească o dată de lansare pentru noul monopost, marginându-se să afirme că speră ca acesta să fie finalizat la timp pentru ultima sesiune de teste, care va avea loc în Bahrain în perioada 3-6 martie. Noul monopost va purta acronimul F111 şi este dezvoltat de "mai multe grupuri de ingineri".

"Monopostul din 2010 va fi utilizat la primele teste şi, imediat ce monopostul pentru 2011 este gata, îl vom implementa. Planul este să utilizăm monopostul din 2011 la testul din Bahrain. Monopostul din 2011 va fi un monopost complet nou şi va fi numit F111. În acest moment, există aproximativ 40 de designeri care finalizează prima specificaţie sub conducerea directorului tehnic Geoff Willis şi a şefului de design Paul White", a declarat Kolles.

Deşi au mai rămas doar şase zile până la startul primei sesiuni de teste, Hispania nu a decis încă numele coechipierului lui Narain Karthikeyan, cel mai probabil pentru că echipa încearcă să găsească un pilot cu un buget de sponsorizare cât mai generos.

"În următoarele zile vor fi câteva anunţuri.

Al doilea pilot nu a fost decis încă, pentru că trebuie să ne asigurăm că luăm cea mai bună decizie. Facem progrese în toate zonele şi ăsta este un lucru pozitiv, muncim din greu, iar rezultatele vor fi arătate şi anunţate foarte curând", a mai precizat el.

Hispania Racing va rămâne ultima echipă care nu a confirmat linia de piloţi pentru 2011, întrucât Force India va face un astfel de anunţ în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc miercuri la ora 17:00, ora României.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru