GALERIE FOTO: Sauber a prezentat monopostul C30 pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.01.2011
Sauber a lansat luni pe circuitul de la Valencia noul monopost C30 cu care speră să înregistreze progrese în sezonul 2011 al Formulei 1.

Sauber F1 Team a devenit luni a patra echipă care prezintă primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2011. În cadrul unui eveniment de lansare găzduit de circuitul Ricardo Tormo din Valencia, echipa patronată de Peter Sauber a prezentat un monopost cu câteva noutăţi majore comparativ cu maşina de anul trecut.

Pe lângă nasul înălţat care va deveni trendul sezonului, noul C30 include un design agresiv pentru părţile laterale, datorită deciziei de a monta radiatoarele vertical. In plus, aripa spate este formată dintr-o singură piesă şi nu din două componente distincte, aşa cum a fost cea utilizată de echipa anul trecut. Noua configuraţie a fost adaptată şi pentru posibilitatea de a fi ajustată suplimentar, conform noului regulament tehnic.

Pe de altă parte, Sauber a confirmat că va utiliza în acest sezon sistemul KERS furnizat de Ferrari, constructorul care le oferă şi motoarele.

Din punct de vedere cromatic, noul monopost C30 a rămas preponderent alb, însă este mai "viu" datorită logo-urilor noilor sponsori, printre care se numără şi producătorul mexican de tequila Jose Cuervo, a cărui emblema este vizibilă pe nasul şi părţile laterale ale maşinii.

Via | Sauber Motorsport

Comentarii (1)

  • Nasul
    Intr-adevar anul 2011 aduce cu el multe echipe cu "nasul pe sus" , dar oare cat este decizie proprie si cat este imitatie fata de ce a fost RB6, sunt curios cum va arata RedBull pentru 2011 , as muri de ras sa fie singura cu nasul jos si sa ia iarasi titlul .
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru