GALERIE FOTO: Schumacher a inceput testele de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.01.2010
Automarket va ofera primele fotografii cu Michael Schumacher la volanul unui monopost de GP2, realizate in cadrul testelor de la Jerez.

Michael Schumacher a revenit marti la volanul unui monopost de competitie mai devreme decat toti ceilalalti colegi de pe grila de start.

Germanul a primit permisiunea FIA de a se antrena pentru revenirea in Formula 1, intrucat a lipsit din competitie in ultimele trei sezoane, si a urcat la volanul unui monopost de GP2 al echipei Supernova pe circuitul de la Jerez.

Pe parcursul acestei zile vom reveni cu mai multe informatii si fotografii de la acest test privat gazduit de circuitul pe care Schumacher a ratat titlul mondial in 1997 in fata canadianului Jaques Villeneuve.

Comentarii (2)

  • ....
    michael schumacher........go go go goooooooooooo
    0 0
  • Mmmmda...
    ...nu-i sta tocmai rau cu emblema Mecedes pe casca; vorba aia: "ce ti-e scris, in frunte ti-e pus!" Oricum, arata mult mai bine asa decat cu un calutz... Aproape ca-mi devine simpatic. ;o)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru