GALERIE FOTO si VIDEO: Noul monopost Ferrari F10

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.01.2010
Automarket va ofera o galerie foto si video completa despre caracteristicile noului monopost Ferrari F10 pentru sezonul 2010.

Ferrari a lansat joi la Maranello noul monopost F10 cu care spera sa revina in lupta pentru titlurile mondiale in acest sezon.

Daca initial a publicat o galerie foto cu numai 5 fotografii de studio, Ferrari a revenit ulterior si a publicat o galerie foto completa de la festivitatea de lansare desfasurata la Maranello.

In plus, Luca Marmorini, seful departamentului de motoare, si Aldo Costa, directorul tehnic al Scuderiei, au acordat interviuri in care explica solutiile de design adoptate pentru noul monopost.

Prezentare video Ferrari F10

Interviu Luca Marmorini

Interviu Aldo Costa

Interviu Nikos Tombazis

Via | Ferrari

Comentarii (2)

  • ....
    .....seamana prea mult cu Red Bull....
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Hasu
    Eh daca tot spui ca seamana cu Red Bull, da si niste explicatii: unde, cum seamana, ce parti si asa mai departe. Nu de alta... dar singura chestie comuna cu Red Bull-ul de anul trecut este... sa vezi comedie: bucata unde se afla pedalierul si piciorele pilotului :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru