GALERIE FOTO şi VIDEO: Noul monopost Mercedes pentru sezonul 2013

de Daniel Popescu
Luni, 04.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a prezentat luni dimineaţă primele imagini cu noul monopost W04 în cadrul unui eveniment promoţional pe circuitul de la Jerez.

Mercedes a programat lansarea noului monopost W04 pentru luni, 4 februarie, la ora 14:30, ora României, însă echipa germană a efectuat înainte de ora prânzului o filmare promoţională pe circuitul de la Jerez.

Cu această ocazie, Mercedes a publicat şi primele imagini cu noul monopost, care iese în evidenţă prin nasul coborât cu aspect inestetic, întrucât inginerii echipei nu au montat panoul care permitea ascunderea aspectului inestetic al părţii frontale.

Cu aceeaşi ocazie, Mercedes a anunţat semnarea unui contract de sponsorizare cu producătorul de telefoane mobile BlackBerry (cunoscut anterior sub numele Research În Motion). Logo-ul BlackBerry este vizibil proeminent pe plăcile exterioare ale monopostului, lângă cockpit, dar şi pe combinezoanele piloţilor şi echipamentul de lucru al echipei.

Urmareste Automarket
Importanţa noului parteneriat este demonstrată şi de fotografiile oficiale publicate de Mercedes de pe circuitul de la Jerez, în care Lewis Hamilton apare făcând poze cu noul smartphone BlackBerry Z10 în timp ce coehipierul său Nico Rosberg este pe circuit.

Mercedes va organiza la ora 14:30 lansarea oficială a noului monopost, ocazie cu care vom publica mai multe fotografii şi informaţii despre W04.

LANSARE MERCEDES W04 - INREGISTRAREA EVENIMENTULUI:

Via Mercedes

Comentarii (16)

  • " Lewis Hamilton apare făcând poze cu noul smartphone BlackBerry Z10 " , VAI CE SA SPUN . In fine masina este cea de anul trecut =)), atentie! sa nu va asteptati de la hamilton sa faca performante majore .
    8 17
  • adrian
    Eu cred k ai sa ramai surprins de ce o sa faca un pilot ca hamilton la mercedes. il admir chiar daca tin cu alonso.
    22 9
  • Au pus un capac sa nu se mai vada treapta si in spate au mai scurtat putin caroseria la evacuare....in rest e acelasi.
    6 8
  • seby9626
    tot urat a ramas.
    9 6
  • "Black Men"
    ca si-n toti anii, un nas mai urit nu poti vedea la nimeni... Ma asteptam la mai mult... in afara de Lewis nu vad vreo alta schimbare la M_AMG. Acum ce mi-a mai ramas din asteptari de la ei este sa vad ce vor avea si la rezultate... ca tot promit si-s increzuti ca Lewis trece si prin perete.
    8 3
  • Cele mai frumoase lansari: LOTUS, FERRARI, SAUBER, FORCE INDIA!
    4 5
  • Lansare anonima pentru o echipa de talia Mercedes.
    6 0
  • Lansare privata va fi ca performantele de anul acesta la acesta echipa . Au ajuns de talia HRT.
    3 2
  • Rectific : Performantele de anul acesta vor fi ca aceasta lansare privata la aceasta echipa.
    2 2
  • de ras.. si declaratiile lui ross brawn sunt superficiale.. pacat de hamilton.. a facut un pas inapoi..
    sa vedeti fratilor de nu o sa fie williams si lotus peste mercedes..
    6 0
  • Din aceste imagini nu imi spune nimic monopostul de formula 1 dar cand ma uit la SLS-urile din spate....ma apuca frigurile.
    7 0
  • andrey_1293
    Vorba lui @modre. Monopostul nu vine cu nimic extraordinar da' cele 2 rachete din spatele lui arata bestial. Sunt curios cat de des vor gresi comentatorii cand vor urmari monoposturile Mercedes. Se observa clar ca ambii piloti au aceeasi schema de culori, parca Hamilton mai are pe lateral un rosu-verde in rest sunt aproape identice. O sa aiba reale probleme in a face deosebirea, mai ales ca ei nu pot sa-i deosebeasca pe Vettel-Webber, Alonso-Massa
    7 0
  • mirel_f1
    sper sa nu fie un pas inapoi pentru hamilton plecarea de la mclaren mercedes, e un mare campion si va ridica mult si echipa amg mercedes ,legat de designul masini mercedesu-l nu arata rau nasul masini nui chiar atat de urat se integreaza an forma mercedes, sa speram ca masina va fi competitiva ,
    1 0
  • :)))))))))))))))))))))))))))

    Ce se mai. O masina ce continua linia W03 (mai lenta cu 1.5-2 secunde) decat Red Bull si Mclaren nu poate fi decat a "DOG" :))))))))
    Sarpele de Hamilton cred ca incepe sa se dea cu capul de pereti :))))
    4 5
  • @Mclaren_Mircea_1984: O da Hamilton cu capul de pereti dar are vreo 60 de milioane de euro in banca. Tu spui prostii cu carul si nici macar fanii McLaren nu te aprecieaza. Deci... care-i prostul?
    2 0
  • Spetsnaz
    Mclaren a dat-o in bara probleme cu mecanicii la oprire, belele la monopost e si normal ca hamilton sa plece de acolo bine a facut, acum sa vedem daca o sai fie bine aici cu mercedes.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru