GALERIE FOTO: Toyota si-a luat ramas bun de la fabrica din Koln

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.11.2009
Kamui Kobayashi a facut joi o demonstratie de Formula 1 la fabrica echipei de la Koln, eveniment ce a marcat retragerea constructorului japonez din competitie.

Fabrica echipei Toyota Racing din orasul german Koln a gazduit joi o demonstratie de Formula 1 in fata tuturor angajatilor, pentru a marca retragerea constructorului japonez din Formula 1.

La eveniment a participat Kamui Kobayashi, revelatia ultimelor doua curse ale sezonului recent incheiat, care a facut "gogosi" si cateva tururi ale fabricii, precum si a zonelor invecinate. A fost pentru prima si ultima oara cand un monopost de Formula 1 a fost vazut la lucru de angajati chiar in curtea fabricii de la Koln.

Asa cum v-am anuntat in aceasta dimineata, ultima demonstratie de Formula 1 a echipei Toyota va avea loc in perioada 21-22 noiembrie pe circuitul de la Fuji si ii va avea in prim plan pe Jarno Trulli, Kamui Kobayshi si Kazuki Nakajima.

Via | Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru