Gerhard Berger, posibil înlocuitor al lui Haug la Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 18.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gerhard Berger ar putea deveni şeful departamentului de motorsport al Mercedes după demisia lui Norbert Haug, potrivit presei elveţiene.

Publicaţia elveţiană Speed Week susţine că Mercedes analizează posibilitatea de a-l angaja pe Gerhard Berger în funcţia de director al departamentului de motorsport al echipei.

Sursa citată nu a menţionat motivele pentru care fostul pilot al echipelor McLaren şi Ferrari ar fi în lupta pentru această poziţie, însă Berger nu ar fi la experienţa în management.

Până în 2003, acesta a îndeplinit o funcţie asemănătoare la BMW, unde a fost director de competiţii şi a supervizat revenirea constructorului german în Formula 1. În 2006, el a cumpărat 50% dintre acţiunile Scuderiei Toro Rosso, pe care le-a vândut în 2008 austriacului Dietrich Mateschitz, patronul celor de la Red Bull.

În stilul caracteristic, Mercedes a refuzat să comenteze informaţiile publicate de Speed Week. "Vă vom informa în timp util despre tot ce se întâmplă", a declarat un purtător de cuvânt al echipei germane pentru agenţia germană de presă DPA.

Via GMM

Comentarii (1)

  • fix poza asta cand s-a ras cu ciobu' o puneti si voi...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru