Germania, antrenamente 2: Alonso, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.07.2010
Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Hockenheim, devansându-i pe Sebastian Vettel şi Felipe Massa.

A doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Germaniei a început pe un circuit parţial uscat, însă ploaia a revenit după aproximativ o jumătate de oră şi a bulversat din nou strategiile echipelor.

Totuşi, aversele de ploaie au încetat spre finalul sesiunii, astfel că în ansamblu piloţii au avut parte de o sesiune mai prolifica în care au putut evalua pneurile slick supersoft şi hard.

Cel mai bun timp a fost stabilit de Fernando Alonso, care a fost cronometrat cu 1:16.265, în timp ce coechipierul sau Felipe Massa a terminat pe locul trei, marcând astfel o sesiune bună pentru Ferrari. Între cei doi s-a intercalat Sebastian Vettel, în timp ce Mark Webber, coechipierul sau de la Red Bull Racing, a ocupat poziţia a patra.

Următoarele două locuri au fost trecute în contul piloţilor Mercedes GP, Nico Rosberg şi Michael Schumacher, care confirmă astfel trendul ascendent din ultima perioadă. Totuşi, ambii piloţi şi-au avariat monoposturile, Rosberg deteriorând aripa fată, în timp ce Schumacher a ieşit de mai multe ori pe marginea traseului înainte de a reveni la boxe.

Poziţia a şaptea a fost ocaupata de Lewis Hamilton, în ciuda faptului că pilotul McLaren a petrecut 74 de minute în garaj, aşteptând ca mecanicii să remedieze defecţiunile la partea spate a monopostului în urma accidentului suferit în această dimineaţă. În schimb, coechipierul sau Jenson Button a ocupat doar locul 15, după ce în prima sesiune terminase pe trei.

Topul primilor 10 piloţi a fost completat de Robert Kubica de la Renault şi de cei doi piloţi ai echipei Williams, Rubens Barrichello şi Nico Hulkeneberg.

Ultima sesiune de antrenamente libere va avea loc sâmbătă cu incepre de la ora 12:00.

Comentarii (11)

  • ???
    chiar nu-i nimeni pe aici??? nici un comentariu?nici o polemica? nu-mi vine sa cred :)))))))
    6 2
  • ctlnmihai
    me_najanaja
    e liniste si pace..Fanii Ferrari sunt mai prudenti in comentarii si fanii mclaren n-au ce comenta :D
    17 3
  • ctinmihai
    suuuuuuuper tare comentariul tau,ai descris perfect atmosfera :))))))
    6 2
  • ctlnmihai
    me_najanaja
    10x ptr. apreciere
    7 3
  • Comentariu
    Vroiam sa pun un comentariu cu intrebarea: "nu-mi merge internetul, n-ati venit de la servici sau ce e cu tacerea asta?"
    Dar as fi fost primul comentariu si n-am vrut sa fie asa:))
    6 3
  • Comentariu
    Isi revine pana maine iar Duminica va fi ca la Silverstone! Asa cum ne place Alonso: numai bun de luat la misto!
    3 17
  • alonso
    cu toate ca sunt FAN FERRARI as vrea ca alonso sa nu ia duminica decat 1 pct. bafta massa
    3 12
  • iulianimi
    lol
    3 3
  • praf...
    la un articol urmat numai de comenturi hazlii, unde fanii meclaren si ferrari n-au avut nimik de impartit si s-au destins la gluma lui ctlnmihai, trebuia sa apara unul ca schubler care sa dovedeasca nivelul de patetism si frustare al fanilor mecului... asta-i nivelul, asa ca ciocul mic si un meniu mare......... traiasca!
    14 2
  • @mihai
    mi-a placut:)..
    0 0
  • jderu, dupa cum se vede si din poza, schubler e fan schu-macher si mercedes.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru