Germania se implica in salvarea cursei de la Hockenheim

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.02.2009
Consiliul local din regiunea Rhine-Neckar incearca sa salveze Marele Premiu al Germaniei din 2010, care ar trebui sa se desfasoare pe circuitul de la Hockenheim.

Editia de limba germana a publicatiei Financial Times a dezvaluit ca reprezentatii Consiliului Local din regiunea Rhine-Neckar ofera 20.000 de bilete la Marele Premiu al Geremaniei din 2010, pentru a incuraja companiile locale sa sprijine financiar evenimentul.

Oferta Consiliului Local vizeaza construirea unei noi tribune pentru cei 20.000 de spectatori care ar urma sa asiste la cursa prin acest program.

Viitorul cursei de la Hockenheim din 2010 este in mare pericol din lipsa de fonduri, organizatorii anuntand recent ca in prezent nu au resurse pentru a suporta sumele de bani solicitate de seful F1, Bernie Ecclestone.

Potrivit unor informatii neoficiale, organizatorii circuitului de la Hockenheim vor anunta in luna martie a acestui an daca vor gazdui Marele Premiu al Germaniei in 2010.

Taguri: Hockenheim

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru