Glock, determinat sa obtina prima victorie pentru Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.03.2009
Timo Glock este incantat de performantele echipei Toyota in teste si spune ca este mai pregatit ca niciodata sa obtina prima victorie in Formula 1 pentru constructorul japonez.

Pentru a justifica prezenta in Formula 1 catre sefii din Japonia, Toyota are obligatia cel putin morala de a obtine prima victorie din istoria participarilor sale in Formula 1.

Dupa mai multi ani in care performantele s-au lasat asteptate, 2009 pare sa fie primul sezon in care niponii pot spera pe buna dreptate la o asemenea performanta.

Timo Glock, unul dintre pilotii echipei, spune ca echipa este mult mai pregatita pentru acest deziderat decat anul trecut si spera ca noul sezon sa inceapa cu un podium in Australia. "Pot sa vad ca toata lumea este foarte motivata. Toata lumea trebuie sa lupte, toata lumea trebuie sa reduca costurile. Dar asta motiveaza si mai mult oamenii sa munceasca mai mult", a declarat germanul in cadrul unui interviu acordat agentiei de presa Reuters.

"Performantele noastre din testele din aceasta iarna au fost mult mai bune decat in trecut. Singurul mod de a riposta este sa revii si mai puternic. Obiectivul este sa aratam adevaratul potential al Toyota si sa castigam curse.

Ar fi grozav sa fiu pe podium in Australia. Este foarte strans acum intre toate echipele, dar am avut performante solide in teste".

Cea mai buna performanta a lui Timo Glock in sezonul precent a fost locul 2 obtinut pe circuitul de la Hungaroring, iar acest lucru ii permite pilotului in varasta de 27 de ani sa spere in obtinerea unui rezultat si mai promitator in 2009. "A fost ceva fantastic. In acest sezon obiectivul este sa obtinem o victorie si ca performantele mele sa fie mai bune decat anul trecut. Budapesta a fost cu siguranta un punct de referinta pentru mine. Sa fiu pe podium a fost cel mai bun mod de a-mi arata potentialul, iar presiunea s-a risipit putin".

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru