Glock, increzator ca va continua cu Toyota si in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.06.2009
Timo Glock este optimist ca Toyota ii va prelungi contractul scandent in 2009, intrucat actuala intelegere prevede o astfel de optiune din partea echipei japoneze.
Glock, increzator ca va continua cu Toyota si in 2010

Via | Autosport

Taguri: Glock, Toyota

Comentarii (6)

  • Glock
    Parca managerul lui Glock a anuntat semnarea contractului si au fost acordate si punctele. http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/21664/glock-va-concura-pentru-toyota-si-in-2010.html
    0 0
  • WestMclaren
    sunt pe repeat, la fel cu anuntul echipei Toyota ca nu se retrage. Se pare ca Toyota are trecere in f1champ :(
    0 0
  • @michell_b
    gresit. s-a punctat doar pentru ca a aparut pe alt site. ar fi bine ca de acum incolo se se puncteze stirile la fiecare aparitie de pe orice site. ce fun ar fi=))
    0 0
  • jono ...
    lolicel. nu m-am prins ... ms ca m-ai lamurit :P anyway, si asa e fun. ba mai tare, ca cei care joaca pe bune si pe puncte, ar trebui sa imi imprumute veioza ca sa ghiceasca ce stire sau ce echipa e pe repeat :P
    0 0
  • nu e nevoie
    doar toyo e asa:P
    0 0
  • Glock
    In stirea anterioara managerul lui Glock a afirmat ca germanul va ramane la Toyota. Aici este vorba despre o declaratie a lui Glock, pe acelasi subiect, insa diferita. Asta pentru ca Glock spune ca spera sa ramana la Toyota, ideea principala fiind ca nu are un contract semnat pentru sezonul 2010, ci doar o optiune de prelungire.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru