Glock nu concureaza la Suzuka

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 04.10.2009
Toyota a anuntat oficial ca Timo Glock nu va concura in Marele Premiu al Japoniei in urma accidentului suferit sambata in calificari.

Toyota se va baza in cursa din aceasta dimineata numai pe serviciile lui Jarno Trulli, intrucat Timo Glock nu se va pozitiona pe grila de start pentru a evita agravarea actualelor sale probleme de sanatate.

Desi ranile suferite in accidentul de sambata nu sunt foarte grave, Toyota a decis sa ii permita lui Glock sa se refaca complet pentru Marele Premiu al Braziliei de peste doua saptamani. Germanul a suferit o taietura de 5 cm la piciorul stang si a resimtit dureri de spate, insa analizele cu raze X nu au identificat nicio problema severa.

Toyota a solicitat permisiunea FIA pentru ca Glock sa fie inlocuit de pilotul de rezerva Kamui Kobayashi, insa propunerea a fost respinsa de FIA intrucat japonezul nu a participat la niciun eveniment oficial din ziua de sambata.

Via | Toyota

Comentarii (2)

  • ADMIN
    CE STI DE GRILA DE START?
    0 0
  • Grila de start
    http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/091004054130.shtml
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru