GP3: Vişoiu, locurile 15 şi 13 în cursele de la Spa-Francorchamps

de Daniel Popescu
Duminica, 02.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu nu a câştigat niciun punct în cele două curse de GP3 de la Spa-Francorchamps, pe care le-a terminat pe locurile 15 şi, respectiv, 13.

Esential 22 puncte a castigat Visoiu in sezonul 2012 al GP3
Robert Vişoiu a avut parte de un weekend dificil la Spa-Francorchamps în penultima etapă a sezonului din competiţia GP3.

Plecat doar de pe locul 18 al grilei de start în cursa de sâmbătă, piteşteanul în vârstă de 16 ani a urcat pe locul 15 în primele tururi, însă cursa a fost abandonată în turul 4 după un accident suferit de Robert Cregan. Acesta s-a izbit cu monopostul de un zid de pneuri şi, întrucât extragerea acestuia din monopost dura prea mult, organizatorii au decis afişarea steagurilor roşii.

Conform poziţiei ocupate în prima cursă, Vişoiu a plecat de pe locul 15 pe grilă în cursa de duminică dimineaţă. A reuşit să câştige două poziţii la start, pentru ca ulterior să fie depăşit şi să depăşească succesiv câte un pilot până spre finalul cursei, care l-a găsit pe locul 13.

Piteşteanul încheie astfel încă un weekend fără să câştige puncte şi rămâne cu 22 de puncte în clasamentul general, dintre care 16 obţinute în etapa inaugurală de la Barcelona. Ultima etapă de GP3 a sezonului va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare pe circuitul de la Monza.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru