Grosjean a testat pentru Renault in locul lui Piquet

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.07.2009
Speculatiile legate de concedierea lui Nelson Piquet Jr de la Renault au luat amploare dupa ce brazilianul a fost inlocuit de Romain Grosjean in cadrul unui test aerodinamic in Marea Britanie.

Renault a efectuat miercuri un nou test aerodinamic in Marea Britanie, de data aceasta alegerea francezilor indreptandu-se spre regiunea Cambridge, pe o pista cu o lungime de 1.5 km.

Monopostul R29 a fost evaluat de Romain Grosjean, pilotul de teste al echipei, in contextul in care Nelson Piquet Jr era programat initial pentru acest test.

"Nu este niciun secret ca Flavio Briatore si Nelson Piquet Jr au avut un schimb dur de replici in public, iar Grosjean este aici in contextul in care Piquet trebuia sa testeze initial", a declarat un membru al echipei Renault pentru site-ul BritsOnPole.com.

Inlocuirea lui Piquet Jr cu Grosjean poate reprezenta un indiciu ca zilele brazilianului in care echipei conduse de Flavio Briatore sunt numarate, mai ales dupa ce acesta a afirmat in cadrul unui interviu ca seful echipei nu se pricepe deloc la Formula 1.

Via | BritsOnPole.com

Comentarii (1)

  • Piquet
    comentatorii maghiari au spus dupa cursa de la hungaroring, ca Piquet si-a luat deja ramas bun de la mecanici si de la inginerul sau. v-om vedea...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru