Grosjean a testat pentru Renault la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.09.2011
Romain Grosjean a testat un monopost Renault din sezonul 2009 pe circuitul de la Valencia pentru a se aclimatiza din nou cu Formula 1.

Renault i-a oferit lui Romain Grosjean oportunitatea de a se aclimatiza din nou cu un monopost de Formula 1, la scurt timp după ce a devenit pilotul de rezervă al echipei ca urmare a promovării lui Bruno Senna ca titular.

Francezul a parcurs 600 de kilometri de teste pe circuitul de la Valencia la volanul unui monopost R29, acelaşi cu care a concurat în Formula 1 şi în ultima parte a sezonului 2009.

"Intotdeauna este fantastic să revin într-un monopost de F1. Obiectivul a fost să mă obişnuiesc din nou să pilotez un monopost de F1. Dimineaţa am simulat calificări, iar după-amiază ne-am concentrat pe stinturi lungi. M-am simţit diferit faţă de 2009, pentru că acum sunt mai experimentat", a declarat francezul, care în acest sezon a cucerit titlul în GP2.

O altă echipă care a efectuat o sesiune de teste în această săptămână a fost Force India. De data aceasta a fost vvorba despre un test aerodinamic în linie dreaptă pe aeroportul Kemble din Marea Britanie cu monopostul din acest sezon.

La volanul monopostul a urcat Max Chilton, un britanic care în acest sezon a concurat în competiţia GP2, întrucât piloţii echipei sunt implicaţi în diverse acţiuni de marketing. Echipa a întâmpinat probleme pe parcursul dimineţii din cauza unor defecţiuni la sistemul de evacuare, însă acestea au fost remediate în scurt timp.

Via | Renault | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru