Grosjean are sanse minime sa ramana la Renault

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.01.2010
Renault a sugerat ca Romain Grosjean ocupa ultimul loc pe lista potentialilor coechipieri ai lui Robert Kubica in sezonul 2010.

Dupa vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre fondul de investitii Genii Capital, Renault este inca in cautarea unui coechipier pe masura pentru polonezul Robert Kubica.

Proaspat numit in functia de sef al echipei, Eric Boullier a dezvaluit miercuri ca unul dintre candidati este Nick Heidfeld, iar ulterior a sugerat ca Romain Grosjean are sanse minime sa continue alaturi de echipa franceza in sezonul 2010.

"Am facut progrese in negocieri, dar inca suntem departe de a dezvalui al doilea pilot al echipei. Exista un francez pe lista noastra. Sunt cateva scenarii, inclusiv un scenariu francez, dar in acest moment acest scenariu are cele mai mici sanse de succes", a declarat Boullier pentru Radio Monte Carlo, un post francez de radio.

Romain Grosjean a concurat pentru Renault in ultimele 7 curse ale sezonului precedent, inlocuindu-l pe Nelson Piquet Jr incepand cu Marele Premiu al Europei de la Valencia.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru