Grosjean: "Demonstratia de la Bucuresti, o experienta grozava"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.10.2009
Romain Grosjean a marturisit ca s-a simtit foarte bine la Bucuresti cu ocazia demonstratiei de Formula 1 organizata de Renault in weekendul care tocmai s-a incheiat.

Demonstratia de Formula 1 din cadrul programului Renault Roadshow nu i-a incantat numai pe fanii prezenti la eveniment, ci si pe actorii principali implicati in spectacol.

Romain Grosjean s-a aratat incantat de caldura cu care a fost primit de publicul bucurestean si spune ca experienta traita in tara noastra a fost una de inalt nivel.

"Aceasta a fost prima mea vizita in Romania si trebuie sa spun ca a fost o experienta grozava. Toata lumea a fost foarte prietenoasa si atmosfera a fost incredibila pe tot parcursul weekendului. A fost pentru prima oara cand un monopost de Formula 1 a concurat in Bucuresti, asa ca am incercat sa facem un show grozav pentru fani pentru a le arata cat de speciale sunt aceste masini", a declarat francezul la sfarsitul evenimentului.

Grosjean a fost acompaniat pe circuitul improvizat de Lucas di Grassi, pilotul de rezerva al echipei Renault. Brazilianul in varsta de 25 de ani a fost impresionat de posibilitatea de a pilota in fata unei cladiri impozante precum Palatul Parlamentului.

"M-am bucurat foarte mult de vizita in Romania, iar sansa de a pilota un monopost de Formula 1 la Bucuresti in fata Palatului Parlamentului este ceva ce nu voi uita niciodata.

Am avut o audienta uriasa intregul weekend, iar orasul ne-a primit cu multa caldura. Sper ca toata lumea s-a bucurat de acest eveniment la fel de mult ca si mine", a precizat el.

Potrivit informatiilor furnizate de Renault, demonstratia de Formula 1 a fost urmarita de la fata locului de aproximativ 70.000 de spectatori pe parcursul celor doua zile.

Via | Renault

Comentarii (4)

  • NeoGalaxy
    @ 1 Mai
    Si masina Red Bull care a rulat pe strazile din Mamaia... ce a fost? Un vis ireal, o naluca? Mie mi se parea foarte asemanatoare cu masina Red Bull din 2008, la fel ca si masina Renault pe care am vazut-o in acest weekend... care este tot masina din sezonul 2008...
    0 0
  • guawar
    NeoGalaxy
    Chiar aia a fost-Renault din 2008
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Admini
    Acum am observat diferenta dintre ce scrie sus si ce am auzit eu la Renault Show. Ei tot timpul spuneau: "Pentru prima data un monopost de Formula 1 ruleaza in Romania" iar voi ati scris acolo "in Bucuresti" :). Vintila a fost distractic ca gazda, dar tare m-as fi bucurat daca oprea muzica cand le lua interviu celor de la Renault :)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Guawar
    Nu ai inteles postul meu si nici la ce ma refeream eu. Citeste postul meu catre admini :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru