Grosjean, increzator ca va concura pentru Renault in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.12.2009
Romain Grosjean spera ca Renault ii va acorda o noua sansa in sezonul 2010, considerand ca performantele sale din sezonul trecut sunt satisfacatoare.

Robert Kubica a fost confirmat ca pilot al echipei Renault pentru sezonul 2010, insa francezii au amanat anuntarea coechipierului sau ca urmare a vanzarii echipei catre fondul de investitii Genii Capital.

Odata cu perfectarea tranzactiei, se anticipeaza ca Renault va cauta un coechipier pe masura pentru Kubica, insa Romain Grosjean spera ca cele sapte curse desfasurate pentru francezi in 2009 sa fie doar inceputul carierei sale la echipa.

"Acum stim cine este partenerul Renault si stim ca brandul va continua in F1. Am incredere ca nu ma vor lasa balta dupa toata munca desfasurata impreuna din 2006. Am obtinut multa experienta sezonul trecut in cele sapte curse ca si coechipier al lui Fernando Alonso. Nu am putut obtine victoria, dar pentru mine Alonso a fost cel mai bun pilot al anului. Nu-mi este rusine sa fiu la trei zecimi de secunda in spatele lui, iar asta imi da incredere pentru viitor", a declarat francezul pentru publicatia sportiva L'Equipe.

In ceea ce priveste pilotul de rezerva al echipei pentru 2010, presa internationala a avansat numele lui Nicholas Prost, fiul cvadruplului campion mondial Alain Prost, dupa ce Lucas di Grassi a fost confirmat ca pilot la Virgin Racing.

Nicholas Prost are 28 de ani si a concurat in competitii precum A1GP, Renault World Series si Le Mans, castigand titlul in 2008 in competitia Euroseries 3000.

Renault trebuie sa confirme si numele noului sef al echipei, postul fiind asigurat in prezent cu titlu temporar de Bob Bell. Printre numele vehiculate a fost si olivier Quesnel, insa seful Citroen Racing a exclus luni aceasta posibilitate.

Via | Motorsport | Motorsport | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru